Mai bejegyzésemben egy igen elterjedt, de hosszú távon biztosan nem nyereséges stratégiáról lesz szó. Kaptam leveleket 1-2 kezdő játékostól, hogy milyen stratégiával játszanak hát ezzel amit leírok biztos, hogy ne játszanak. Biztos sok rulettes olvasta már a neten több oldalon is az ún. duplázós módszert(martiangle). Minden oldalon főleg a magyar oldalak 90%-án olvasom nevetve ezt a "kemény" stratégiát. Aki nem ismerné, de szerintem a kezdők 99%-a ezzel játszik az a lényege, hogy vagy a pirosra vagy a feketére raksz 1 egységet. Ha veszítesz akkor duplázol. Tehát nézzük csak meg a sorozatot 1,2,4,8,16,32,64,128.... (ugye milyen borzasztó ez hosszú távon?)

Gondolom sok kezdő játékos befizette már a tanulópénzt ezzel a stratégiával. Higgyétek el nekem láttam én már 13 pirosat is egymás után. Jegyezzétek meg hiába 50% az esélyetek. A rulettben nincsen múlt. A jelen a lényeg. Hiába esett a golyó az előző 5 körben a feketére ez nem jelenti azt, hogy a következő körben piros lesz a találat. Tehát a múlt eseményei nem befolyásolják a következő kör kimenetelét. Főleg online casinók esetén. Sok emberrel beszélgettem már, hogy ezzel a stratégiával kezdtek el játszani és húh az elején nyertek ennyi 100 eurót 1 héten keresztül aztán elérkezett a kritikus pont és mindenüket elveszítették egy ilyen húzós sorozattal. Remélem aki olvassa a bejegyzéseimet és szeretne elkezdeni játszani az nem dől be ennek a stratégiának és a sok netes blablának meg a legendáknak, hogy ezzel ennyit lehet nyerni meg annyit...

Mára egyenlőre ennyit. A következő bejegyzésemben a  stratégia alapjairól fogok írni és be is mutatok egy stratégiát amivel lehet önfegyelemmel és megfelelő bankroll-menedzsmenntel hosszú távon kisebb profitra szert tenni.

Megjegyzés: Kérem jelentkezzenek olyan olvasók akik a duplázós módszerrel hosszú távon sokat nyertek! Kiváncsi vagyok, hogy van-e valakinek más véleménye a duplázós módszerrel kapcsolatban. Bár nem hinném, hogy nyereséges lenne hosszú távon a duplázós rendszer.

 

 

Üdv

A bejegyzés trackback címe:

https://rulettstrategy.blog.hu/api/trackback/id/tr851764104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Tibor 2010.02.21. 23:07:28

Szia! Pár hete foglalkozom a rulettel.Mint kezdő engem is megfogott
a duplázós módszer egyszerűsége és és automatizálhatósága.
Próbáltam demó számlával kis bankrollal, 10% -os profit és
stop limit állítással.A martingale tétemelése igy is kifogott rajtam.
Néztem más tétrakásos módszert (D'Alembert),ezzel próbálkoztam
most már a WilliamHill regisztrációs 30€ -os számláján.Az első
pár pörgetés hosszú letapadásokat hozott nullával,Így állandóan
emelni kellet a téteket a vesztes és nyertes pörgetések alatt.
Ez sem jött be. Érdekel a dolog matematikája,RNG szimulációval,
több tízezer pörgetéssel grafikonon nézegettem a piros/fekete szín sorok
ismétlődését,szerintem a duplázós módszerrel hosszú távon
egyszerűen nincs esélyünk nyerni.Rövid távon párszor nyerhetünk,ha
bevállaljuk hogy lesznek ciklusok amikor veszítünk.Igy nem éri meg!
Érdeklődve várom a következő részt !

Üdv
@Tibor

ocb 2010.02.22. 22:48:49

Csak megerősíthetlek, hogy a módszer nem működik. Igazán nagyban sosem foglalkoztam a rulettel, de pár dolgot kipróbáltam én is. Hosszútávon nem tudom uralni a játékot sehogysem, de ez a módszer kifejezetten pocsék!

Anno mikor ebbe belefogtam, hamar jobbnak láttam kombinálni a páros páratlan, aztán a tucatokra való tétek elhelyezésével, mindig olyanra, ami már nagyon rég nem jött. Ezzel sem arattam hatalmas sikert hosszútávon.

Ma már inkább számokra játszok, vagy sokkal összetettebb játékot próbálok játszani.

Tényleg nem vagyok nagy rulett fan, de imádok kaszinózni. Elég sokat blackjackezem, de abban sem mondom magam nagy mágusnak. Mindenesetre nagyon érdekel a stratégiád, meg a playtech-el kapcsolatos tapasztalataid.

Elég sokat játszottam ott, de amikor sikerrel kiszedtem bónuszokat, általában nagyrészt slotokon játszottam, mert a bónusz ezt igényelte.

Én ma már szinte csak microgaming kaszinókban nyomatom, de ott bizony a minimum tét 1 dollár/euró ruletten. Viszont a Gold asztaloknál lehet tét nélkül is pörgetni a rulettet, ami talán jól jöhet.

Én is láttam már rengeteg csúnya esetet és sok minden megtörténhet. Velem is megtörtént sokminden.

A Playtechnél egyszerűen az az érzésem, hogy némelyik kaszinóban tök korrekt a szoftver, máshol meg mintha sokkal alacsonyabb lenne a kifizetési ráta, ami miatt csúnyábban viselkednek a játékok.

Mondjuk ez nem kifejezetten a rulettre vonatkozik, de mivel a véletlenbe minden belefér szerintem 100 egymásutáni pirosra sem panaszkodhatnánk. Nem de?

Mr.Rulett 2010.02.23. 13:57:40

@ocb: Így van igazad van. De azért a kaszinóknak fenn kell tartaniuk azt a hitet, hogy korrektek és mondjuk 100 piros egymás után durva lenne. Én a max amit láttam playteches kaszinóban az 26 volt volt benne kb 5 db 0 is:D szóval elég durva. Én abban hiszek, hogy többfajta stratégiával és megfelelő tétemeléssel azért lehet nyerni. A playteches kaszinóknál kicsit furcsa nekem a szoftver. Sokszor volt olyan hogy szinte lefedtem az egész asztalt különböző tétekkel aztán egy idő után mindig oda dobált ahol nem volt zsetonom pedig körönként váltogattam a kihagyott számokat.

godcesar 2010.02.27. 15:57:16

Hali! Engem is érdekel a blog! Szeretném tudni, hogy Mr. Rulettnek mi a stratégiája.
Remélem mihamarabb visszatér!

Üdv!

g.dani 2010.05.22. 18:43:13

Egy kicsit vitatkoznék, lehet vele bizonyos feltételek mellett nyerni: Ha az illető embernek nagyon sok zsetonja van és a max. tét is nagyon sok, akkor meg lehet csinálni azt, hogy csak 100 vagy 1000 évenként veszít, de egyrészt akinek ennyi pénze van (amúgy nincs ilyen ember) az ne rulettezzen, de ha még lenne is nem engedné egy kaszinó se az olyan magas tétet!
Higgyétek el, nem lehet vele nyerni, sőt minél tovább duplázgatsz annál nagyobbat buksz hosszútávon, kivéve, ha az előbb említett extrém szituáció áll fenn!
Akit érdekel a matematikai háttere annak szívesen elküldöm egy konkrét példán elmagyarázva! Aki ért a matekhoz az nem véletlenül nem kezdi el ezt a módszert, aki nem ért annyira az pedig nagyon meglepődik, amikor elmagyarázzák neki, hogy biztos, hogy mindent elveszít!:(
Persze a valószínűség mit sem számít annak, aki szerencsés, de a poén ott van, hogy aki nem szokott nyerni (csak az izgalom vonzza), az ne duplázgasson, hanem mindig ugyanannyit tegyen a kiválasztott színre, mert úgy a legesélyesebb (vagyis úgy bukik a legkevesebbet hosszútávon)! :)

casinova 2011.04.04. 17:52:23

Helló!
Fibonaccit,Labouchere,Shaun,Öt szám rendszereket tesztelem felváltva jónak tűnnek.
Hosszútávú napi 10eurót szeretnék.
100euro befektetéssel 0,1 euro tétekkel.
Hogyan járjunk túl a rulett eszén oldalon levő stratégiákkal felváltva.
Tesztelem őket kis nyereség de sikerrel.
Vélemény?

Szolika 2012.05.08. 03:00:18

Helló!
Saját stratégia a legjobb, hisz magad tudod megfigyelni, hogy miért vesztesz, és miként nyerhetsz! Én 100 eurót teszek fel, mint ma is, és 470 euró profittal zártam...de volt amikor 100-ból estére 835 euróra vittem a számlám (600-at egy óra alatt nyertem abból) Gondolkozni kell, meg figyelmesen játszani és menni fog :) Ezt azért írom, mert nem igazán adom ki a stratégiát...ha rájössz, és van eszed, te is inkább magadnak kamatoztatod..

Szolika 2012.05.08. 03:00:18

Helló!
Saját stratégia a legjobb, hisz magad tudod megfigyelni, hogy miért vesztesz, és miként nyerhetsz! Én 100 eurót teszek fel, mint ma is, és 470 euró profittal zártam...de volt amikor 100-ból estére 835 euróra vittem a számlám (600-at egy óra alatt nyertem abból) Gondolkozni kell, meg figyelmesen játszani és menni fog :) Ezt azért írom, mert nem igazán adom ki a stratégiát...ha rájössz, és van eszed, te is inkább magadnak kamatoztatod..

penge21 2012.08.31. 18:14:35

Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy függetlenül attól, hogy a duplázós stratégia működik-e vagy sem, mennyire számít ez legálisnak az online kaszinókban?

Valaki tudja erre a választ? :)

Ciklon Béla 2013.06.14. 13:26:31

A stratégia éppen a matematikai háttér miatt bukik meg, vagyis azon, hogy az egymás utáni pörgetések eredményei függetlenek egymástól.

Matematika órákon minden osztályban viszek a gyerekeknek egy érdekes játékot, ami ehhez kapcsolódik. A gyereket két csoportra bontjuk és az egyik csoport dobókockával generál 50 dobás hosszúságú páros-páratlan sorozatot, a másik csoport pedig megpróbál kitalálni egy szintén 50 hosszúságú véletlennek tűnő sorozatot.

Ez után én összegyűjtöm a papírokat és kitalálom melyik volt valódi dobás, és melyik kitalált. A módszer pedig éppen az, hogy megnézem melyikben vannak olyan sorozatot, hogy egymás után például 7-8 alkalommal is páratlan jött ki. A gyerekek azt hiszik, hogy a valóságban nincs olyan, hogy egymás után 10-szer a páros jön, ezért akik kitalálják a dobássorozatot, ilyet nem is írnak le. Ezen általában mindig meglepődnek, mert valahogy van ilyen az emberekben, hogy ha valami sokáig nem következik be, akkor utána egyre nagyobb valószínűséggel fog az bekövetkezni.

A módszer nem működik, mert pont az a vicc, hogy az előző pörgetés eredménye nem befolyásolja a következő eredményét. Ezért nem meglepő, hogy bejön egymás után tíz piros és közben a feketére tettünk végig. Pont az a baj, hogy többet vesztünk egy ilyen sorozattal, mint amit akkor nyernénk, ha végig a pirosra tettünk volna és végig nyerünk.

Viktor Rácz 2014.01.29. 10:27:22

Sziasztok!

Igazán sajnálatosnak tartom, hogy így abba maradt ez a kezdeményezés. Azt hiszem nem csak a saját nevemben mondom, hogy jó lenne, ha folytatnád Mr. Rulett!

Béla Veres 2014.07.01. 14:22:48

Szia! Irjál stratégiákat.
Köszönöm!!!
süti beállítások módosítása