Először szeretném köszönteni minden egyes olvasómat és leendő olvasómat akiket érdekli az online rulett. Biztos sokszor elgondolkoztatok már azon, hogy létezik-e nyerő stratégia a rulettben. Sok vitát hallottam már erről és gondolom ti is. Személyes véleményem erről annyi, hogy szerintem tuti nyerő stratégia nem létezik, mivel hosszú távon nem lehet legyőzni a matematikát. Ugyebár a ház előnye a 37 szám miatt van és a legnagyobb szorző az asztalon csak 36. Tehát ez azt jelenti, hogy 1 számot nem tudunk lefedni megfelelő nyereséggel 36 egységgel. Hosszú távon viszont megfelelő stratégia alkalmazásával és megfelelő tétemeléssel(nem duplázásra gondolok:D) és megfelelő bankroll menedzsmenttel lehet kisebb profitra szert tenni. Magamról annyit hogy évek óta rulettezek és nagyon sok stratégiát ismerek és próbáltam ki több-kevesebb sikerrel. Én magam sem voltam mindig nyerő főleg az elején de az utóbbi időben kijelenthetem magamról, hogy van fix bevételem online rulettből. Amikor elkezdtem rulettezni higgyétek el én is "befizettem" a tanulópénzt és bedőltem sok-sok tévhitnek és nevetséges teóriának. Ezzel a céllal szeretném ezt a blogot írni, hogy a kezdő ruletteseknek tudjak némi kiindulópontot adni. Azt nem mondom, hogy milliomosok lesztek a stratégiák által amiket befogok nektek mutatni de kisebb plusz bevételhez tudtok jutni, ha folyamatosan visszatértek a blogomra. A blogot próbálom frissíteni majd folyamatosan(naponta, hetente)remélem lesz rá igény. Szívesen várok minden kritikát és hozzászólást és kommentet is. Nyugodtan írhattok a bejegyzéseimről negatív véleményt is, higgyétek el építő jelleggel fogom ezt feldolgozni. A következő bejegyzésemben magáról a játékról lesz szó és az esélyekről.

Üdv

 

Mr. Rulett

A bejegyzés trackback címe:

https://rulettstrategy.blog.hu/api/trackback/id/tr341743216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Strictly 2011.01.06. 10:00:58

Szia Mr. Rulett!Sziasztok!

Háát hol is kezdjem...
Nem vagyok egy milliomos de van félre tett pénzem.Olvastam erről a duplázós dologról.4online casinoban elhelyeztem kb 400Ezer Ft-ot.3 helyen sikerült felmennem(kb dupláztam már majdnem mindenhol), de aztán tapasztalatlanságomnak köszönhetően 3 helyen sikerült lenulláznom magam.1 maradt és rá kellett jönnöm, hogy ez a taktika önmagában kevés.Marha nagy fegyelem, komolyság, önkontroll kell hogy az ember megkeresse a kívánt pénzt.
Szóval egy helyen maradt 400Eurom.(ugye megkaptam az első reg bónuszt így 400).
Most egy hónap után egy tunningoltabb(már ha ez magyaros) taktikával még több odakoncentrálással még nagyobb fegyelemmel 1300Euronál járok.Napi 70-80 euro a cél ez eddig sikeres.A hónap végén írni szeretnék, hogy haladok.Ha minden úgy megy ahogy elgondoltam 2000 eurot kell bezsebelnem 1hónap alatt.Meglátom mire megyek...
Sok sikert és kitartást mindenkinek!!!
Fegyelem, önkontroll!
süti beállítások módosítása